"Δεν πήγα σε σχολές μαγειρικής, ούτε κατέχω κανένα πτυχίο. Έμαθα όμως κοντά στους παλιούς γεροντάδες πώς να τσιγαρίζω το κρεμμύδι σε σιγανή φωτιά γιατί έλεγαν εκείνοι πώς όσο πιο γλυκά ροδίσει το κρεμμύδι τόσο πιο νόστιμο θα γίνει το φαγητό. Έμαθα επίσης πώς όλα τα φαγητά στο τέλος του μαγειρέματος, θέλουν υπομονή και καρτερία, όταν περιμένουμε πάνω στην καρβουνιά να φύγουν τα περίσσια ζουμιά τους" αναφέρει σε σημείωμά του στην έκδοση ο μοναχός Επιφάνιος ο Μυλοποταμινός.
1 σχόλιο:
"Δεν πήγα σε σχολές μαγειρικής, ούτε κατέχω κανένα πτυχίο. Έμαθα όμως κοντά στους παλιούς γεροντάδες πώς να τσιγαρίζω το κρεμμύδι σε σιγανή φωτιά γιατί έλεγαν εκείνοι πώς όσο πιο γλυκά ροδίσει το κρεμμύδι τόσο πιο νόστιμο θα γίνει το φαγητό. Έμαθα επίσης πώς όλα τα φαγητά στο τέλος του μαγειρέματος, θέλουν υπομονή και καρτερία, όταν περιμένουμε πάνω στην καρβουνιά να φύγουν τα περίσσια ζουμιά τους" αναφέρει σε σημείωμά του στην έκδοση ο μοναχός Επιφάνιος ο Μυλοποταμινός.
Δημοσίευση σχολίου